Tuesday, October 3, 2023
HomeTrending ViralPasangan Lesbi di Malaysia Aniaya Anak Kandung Berusia 7 Tahun

Viral: Pasangan Lesbi di Malaysia Aniaya Anak Kandung Berusia 7 Tahun

Pasangan Lesbi di Malaysia 

Berita Viral: Viral di media sosial diduga pasangan lesbi di Pasir Gudang, Johor Bahru, Malaysia menganiaya anak laki-laki berusia tujuh tahun.

Diketahui dari video akun TikTok @Abammasto1, bocah itu mengalami luka memar di punggung karena dipukuli oleh ibu kandung dan pacar perempuannya.

Warga kemudian menggerebek rumah pasangan tersebut setelah mendengar tangisan dan jeritan sang anak.

Saat digerebek, keluarlah dua wanita yang disebut-sebut sebagai sepasang kekasih alias pasangan lesbi. Ternyata, salah satu dari dua wanita tersebut adalah ibu kandung dari anak tersebut.

- Advertisement -

Sang ibu adalah seorang wanita berkerudung berusia 27 tahun dan pacarnya adalah seorang wanita gempal dengan gaya tomboi.

Kedua wanita itu menangis dan memohon ketika warga mengancam akan melaporkan mereka ke polisi. Warga juga memaksa pasangan itu untuk membawa anak-anak mereka keluar.

“Mana anak awak?” bentak seorang pria.

“Bawa sini sekarang, bawa keluar!” ujarnya lagi.

Berita viral menyebut, ketika dia keluar, bocah itu tampak ketakutan dan menangis. Terlihat pula wajahnya yang meringis menahan perih di sekitar punggung.

Pasangan Lesbi di Malaysia  – SATUVIRAL

Para tetangga pun langsung marah dan membentak pasangan tersebut atas apa yang mereka lakukan terhadap anak kecil itu.

Netizen dibuat geram dengan tingkah pasangan tersebut. Selain melakukan kekerasan dalam rumah tangga, mereka juga melanggar norma dan agama melalui pacaran sesama jenis.

Namun menurut kabar terbaru, kedua wanita tersebut telah dilaporkan ke polisi dan telah resmi ditahan oleh kepolisian Malaysia.

@abammasto1

Ibu, ‘tomboy’ ditahan dera budak 7 tahun Johor Bahru: Seorang kanak-kanak lelaki disyaki menjadi mangsa dera kepada dua wanita yang mana seorang daripadanya dipercayai ibu kandungnya. Kejadian menimpa kanak-kanak berusia tujuh tahun itu akhirnya terbongkar selepas jiran di kawasan perumahan dipercayai di sekitar Bandar Layangkasa dekat Pasir Gudang di sini, menyerbu rumah diduduki dua beranak itu. Difahamkan, ibu kanak-kanak berkenaan adalah ibu tunggal berusia 27 tahun, manakala seorang lagi wanita adalah rakannya yang berperwatakan seperti lelaki (tomboy) berusia 30 tahun. Terdahulu, video menunjukkan insiden orang awam menyerbu rumah berkenaan bagi menyelamatkan mangsa tular di media sosial. Dalam video berkenaan, turut memaparkan kecederaan teruk di bahagian belakang badan kanak-kanak berkenaan. Sementara itu, Ketua Polis Daerah Seri Alam, Superintendan Mohd Sohaimi Ishak ketika dihubungi mengesahkan pihaknya menerima laporan dibuat orang awam pada malam semalam. “Tangkapan sudah dilakukan pada ibu kandung dan teman perempuan (tomboy) manakala mangsa dihantar ke HSI (Hospital Sultan Ismail) untuk rawatan,” katanya. Beliau berkata, kes disiasat di bawah Seksyen 31(1)(a) Akta Kanak Kanak 2001. Mohd Sohaimi bagaimanapun enggan mengulas lanjut dan memaklumkan Ketua Polis Johor, Datuk Kamarul Zaman Mamat akan mengeluarkan kenyataan media berhubung kes berkena #mastobrands #trendingvideo #fyp

♬ bunyi asal – Naufal Rizqi – Naufal Rizqi

Find us on Social Media

- Advertisement -

Popular Categories

Ads on Satuviral

- Advertisement -

Ads on Satuviral

- Advertisement -

Ads on Satuviral

- Advertisement -